Min föreläsning från Skolforum

Äntligen omslagsflicka

Äntligen omslagsflicka

Det är verkligen spännande att vara guldäpplevinnare. Sedan sist har jag bl.a. blivit omslagsflicka i tidningen Skolvärlden och söndag den 29 november  deltar jag i UR programserie Lärlabbet som sänds i Kunskapskanalen. Samtalet handlar om hur man erövrar lärarprofessionen, ett intressant och angeläget ämne. Jag har också deltagit i ett webbinarium där jag samtalar med Anna Carlsson på SKL.

Här kommer också föreläsningen jag höll på Skolforum. Jag känner mig allså väldigt glamorös, men nu väntar rättning av 7:ornas läxförhör om Illiaden och Oddyséen. Tur att jag har eleverna som håller mig på jorden.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *