Kontakt

cejoh_s@edu.sollentuna.se

3 svar på Kontakt

 1. elisabeth olsson skriver:

  Hej!
  Jag är imponerad av ditt arbete med att kombinera skol och it-arbete. Sidan Superstarmedia.se är fantastisk! Jag hittade dit eftersom jag vill starta en bokcirkelblogg med mina elever och ditt sätt att arbeta med Ondskan är jättebra, likaså idén att närma sig ”Ett halvt ark papper” bakvägen. Och det är nu jag kommer till min fråga:

  Hade eleverna läst andra texter av Strindberg innan de gav sig i kast med uppgiften att skriva en novell med hjälp av de orden du gav, eller hur började du?

  En annan fråga: när jag startar en blogg, tycker du då att jag ska använda mig av Googles Site eller finns det något annat bra alternativ?

  Fortsatt lycka till med ditt otroliga arbete!

  Hälsningar Elisabeth Olsson

 2. Cecilia skriver:

  Hej Elisabeth!
  Vad kul att du har hittat hit. Uppgiften Ett halvt ark papper brukar jag ta när vi läser Strindberg och då läser vi andra texter också. Nu gjorde jag uppgiften inom arbetsområdet ”noveller” Istället för att skriva en valfri novell fick de den här uppgiften. Eleverna hade knappt en susning om vem Strindberg var förutom att de tyckte det var kul när de förstod att det var honom de ”tävlade” mot. Nu har de förhoppningsvis lite förförståelse inför vårens litteraturhistoria.

  Jag började alltså med att jobba med novellen precis som vanligt och till sist fick de lägga upp sina noveller på sidan jag hade gjort åt dem.

  Google sites fungerar faktiskt rätt bra och är lättanvänt. Men WordPress är min favorit och särskilt köpeversionen som du får om du tävlar i Webbstjärnan. Problemet med WordPress.com, som är gratis är att det inte går att lägga till flera användare annars funkar det också bra.
  Lycka till och det vore jättekul om du skickar en länk på din sida 🙂

 3. Elinore Skogar skriver:

  Hej!

  Vad roligt att du arbetar och bloggar om ASL!
  Vi är två tjejer som läser till lärare på Halmstad högskola. För tillfället skriver nu vårt examensarbete, som handlar om Att Skriva sig till Läsaning (ASL). Vi undrar om du skulle kunna tänka dig att svara på en enkät om ASL för att dela med dig av dina erfarenheter. Då skulle vi bli väldigt tacksamma!

  Enkäten kommer bara att användas i utbildningssyfte och ditt deltagande är anonymt.

  Tack på förhand!
  Elin Andersson & Elinore Skogar

  Var god att klicka på länken nedan för att delta i enkäten!
  https://docs.google.com/forms/d/1Ypa2XX9KHUrhz6oiV-Uam5lCCIB0loC__BTKHHGzlHI/viewform

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *