Jag är nominerad till Guldäpplet 2011

Tänk att någon vänlig människa har tagit sig tid att skriva en motivering och nominera mig till Guldäpplet 2011. Jag är jätteglad bara över att få stå på samma lista som många av mina förebilder och inspiratörer. Kreativa och kunniga lärare som får eleverna att uträtta storverk, som får mig att tänka; det kanske inte är så illa med svensk skola i alla fall. Vi kanske rent av hör till de allra bästa. Stort tack till nomineringen och lycka till  alla ni på listan, särskilt till Elisabeth och Anna Lena 🙂

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag är nominerad till Guldäpplet 2011

  1. Marie Andersson skriver:

    Stort grattis Cecilia – om du är nominerad är det någon som vill lyfta fram dig. Det är så vi ska förhålla oss till varandra. Nu får vi hålla tummarna, båda två 🙂

    • Cecilia skriver:

      Stort grattis själv! Jag håller tummarna och känner mig upplyft av att ha blivit framlyft. Glad sommar på ditt mysiga Gotland 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *