Att skriva sig till läsning

Jag brukar framhålla att hur roligt och motiverande ikt i skolan än är så måste datorerna och nya metoder också förenkla och effektivisera undervisningen. Annars tror jag inte att vi lärare kommer att orka hålla på, inte eleverna heller för den delen. Som tur är börjar de riktigt bra metoderna komma, sådana som både omdefinierar lärandet och undervisningen. En av de första, som fick igång många av oss var Att skriva sig till läsning.

Ta er tid och titta på Eva Attåsens fina film om hur hon arbetar med att låta eleverna skriva sig till läsning. På sju minuter blir i alla fall jag övertygad om att detta borde alla barn i världen få tillgång till. Dessutom önskar man ju att alla fick börja skolan med en fröken som Eva.

Det här inlägget postades i Filmer, Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *