Bloggar som läromedel i historia

Jag samlar på historiska skolbloggar. Igår hittade jag en till, Martin Anderssons The great war.  Det går ju så mycket snabbare att utgå från någon annans arbete jämfört med att börja från början. Alla lägger dessutom till något eget. Martin låter exempelvis eleverna koppla skrivuppgifter till fotomontage eller konstverk.

Till sist, ett litet inlägg i skoldebatten; en facebookkompis skickade ut den här länken. En flumskola för alla? Tja på Magnus Alkarps variant skulle jag gärna jobba i alla fall.

Det här inlägget postades i Bloggar, Historiska medier och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Bloggar som läromedel i historia

  1. Annie Olsson skriver:

    Hej Cecilia!
    Jag hittade din blogg när jag googlade på läromedel+historia. Kul! Vi ses snart.

    Annie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *