Dags för bästa extraknäcket – Workshop i Huddinge

Jag har ett fantastiskt extraknäck. Då och då får jag, på Webbstjärnans, uppdrag hålla workshops i webbpublicering för lärare runt om i Sverige. Måndag den 17 augusti har turen kommit till Kungsklippeskolan i Huddinge. Som vanligt är deltagarlistan fylld till sista plats med lärare och fritidspedagoger från f till år 9. Alla möjliga ämnen finns representerade i gruppen. Det är verkligen charmen med de här kursenrna. Det blir bara bättre ju fler lärare från olika stadier och med olika ämneskombinationer som deltar. Vi lär och inspireras av varandra.

På måndag blir det dock lite nervöst eftersom det är första gången jag testar tävlingens nya koncept. Syftet med nyheterna är att det både ska bli enklare att registrera sig och att bygga den klass- eller temablogg man som lärare vill ha. Kika gärna in på Webbstjärnans hemsida och kolla in alla nyheter.  

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *