Möte med parasoll

Ett par lärare från Vaxmoraskolan, Sara och Annika, är på gång med ett spännande projekt som de kallar Parasoll. Tanken är att bygga en webbplats för oss lärare där vi ska kunna bidra med bra idéer och kunskap till varandra. De tänker börja med att lägga upp de lokala utvecklingprojekten och sedan hoppas de att fler lärare lägger upp projekt och teman som de är särskilt nöjda med.

Möjligheten att dela med sig och få ta del av är det allra bästa med webben. Jag är helt säker på att detta kommer att bli jättebra. Vi kommer ju också från en skola där det finns massor av skickliga pedagoger som verkligen har mycket att bidra med. Så länge kan ni alltid ta en titt på Stockholm pedagog som är vår stora grannes variant

Det här inlägget postades i Kollegors projekt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *