Uppror – terminens första blogg

Så var det dags att sätta upp terminens första blogg. Som vanligt använder jag mig av Webbstjärnans tjänster. En gratis domän, verktyget WordPress och en massa support underlättar verkligen. Efter att ha tävlat i två år känner jag mig också hemma på Webbstjärnans domäner.

Numera loggar jag in med mina nya uppgifter snabbt och säkert. Annat var det första gången med bloggen Superstarmedia. Jösses, vilken tid det tog. Jag kunde i princip hela wordpressguiden från .SE utantill.

Mitt första bidrag till årets tävling är en digital diktbok, med temat Uppror, där bloggen blir en arena för skrivprocessen. Alla skolans 9:or skriver och illustrerar och vi är tre lärare, Annika och jag i svenska och Anders i bild som ska baxa projektet i land. Med skickliga entusiastiska kollegor och 120 kreativa tonåringar blir detta himla bra, hoppas jag. Vi har inte kommit så långt än, men här är sidan i alla fall, Diktboken Uppror.

Det här inlägget postades i Bloggar, Webbstjärnan. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *