Superstarmedia håller än

Nu är det tredje året som min klass arbetar med sin skrivblogg. Det är fortfarande lika roligt när en ny uppgift läggs upp. Just nu arbetar vi med noveller och utmanar August Strindberg. Jag har 56 noveller och 56 novellanalyser att läsa och lika många elever som vill ha snabb feedback på vad de har gjort.  Lite kämpigt kan tyckas, men arbetet blir faktiskt mycket roligare med bloggen. Jag är stolt över mina duktiga elever och det är kul att få visa hela världen vad de kan. När jag läser och bedömer så tänker jag samtidigt, det här blir kul att lägga upp. Just nu ligger Saras novell Jag beklagar högst upp. Passa på och läs den. Den är jättebra!

Det här inlägget postades i Bloggar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *