Vilse i kärlekens träsk – Ida reflekterar

Ja, rubriken är inte min utan det är en av mina elever som har tänkt till. Vi har just avslutat arbetsområdet revolutionerna. Via fiktiva personer har eleverna fått möjlighet att leva sig in i franska revolutionen på bloggen.

Utvärderingarna har visat att alla tyckte att arbetssättet var roligt men det betyder inte att vissa inte fick problem. Jag bad en elev utveckla sina tankar i ett inlägg på bloggen Ikt och sen då. Det är verkligen läsvärt, en både roligt och insiktsfull reflektion från en 14-åring som verkligen tar ansvar för sitt lärande.

Det här inlägget postades i Bloggar, Digital bildning, Elevers lärande, Revolutionsbloggen och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *